» » Tv stand for bedroom Tour: cascades re blends in and stands proud

Tv stand for bedroom Tour: cascades re blends in and stands proud

several years in the past this couple bought a 20-acre piece of land deep in the faraway reaches of the cascade range about two hours north in their seattle house. the speculation was build a simple small re the place the 2 of them she's a administrator he's a furnishings maker and musician may just peel clear of city existence for lengthy periods of time and benefit from the impressive landscape. they requested seattle architect david coleman gn a up to date home that would be linked the land yet stand out in bold relief against sky mountains and woodland. locating the development page on a gradual in a clearing coleman mapped out a rectangular perimeter and placed two buildings the primary cabin and the studio ociated via an out of doors staircase yin-yang style inside the rectangle.

the cabin features a loft bed room and a great living e whilst the studio houses visitor quarters a piece and a music area. the gn? both simple and dramatic supposed foster an indoor-outside lifestyle whether or not it is raining or shining. tours , modern architecture. a few years ago this couple bought a 20-acre piece of land deep within the far f reaches of the cascade range about two hours north in their seattle house.

the theory was once build a simple small re where the two of them she's a administrator he's a furnishings maker and musician may just peel away from town existence for long sessions of time and benefit from the spectacular panorama. they requested seattle architect david coleman gn a up to date house that would be ociated the land but stand out in daring in opposition to sky mountains and forest. finding the construction site on a gentle in a clearing coleman mapped out a rectangular perimeter and placed buildings the main cabin and the studio linked through an outside staircase yin-yang taste within the rectangle. the cabin features a loft bed room and an excellent e at the same time as the studio properties visitor quarters a work and a track area.

the gn? each simple and dramatic meant foster an indoor-out of doors way of life whether or not it's raining or shining. a mountain getaway's simple gn echoes the panorama even as green polycarbonate cladding provides drama.