» » Replacement kitchen cabinet doors My homss: a new format replaces plans add on

Replacement kitchen cabinet doors My homss: a new format replaces plans add on

andrew and amy faulkner had spent a few effort and time on plans prolong their master suite and add a bathroom their family's 1961 home in mill valley california. "however the native planning division didn't approve our idea " says andrew a photo gner and artist. architect erika shern helped them change gears and keep the similar footprint however reconfigure their present e a choice that in the end stored them time and money. midcentury by way of margot hartford photography at a glance who s right here: amy and andrew faulkner; daughter izzy 19; their cats ringo lily location: mill valley california dimension: 1 seven-hundred sq.

toes (158 meters); four 2 y built: 1961 architect: erika shern within architecture as an alte tive knocking out the again wall lengthening house couple solved drawback running from inside. "my administrative center got smaller accommodate powder e master bath beside main bedroom " says. "the bed room used to be modified round we brought french doors that open up onto back deck. " doorways supply indoor-outside feel bedroom.

"we have so lot more light garden is now part our dwelling bedding: malin rund ikea; brand new linen weave: west elm. Kitchen. . midcentury pictures doorway extra toilet off suite.

stand for tv was gned andrew's late winthrop faulkner architect furnishings gner in washington d. c. takes catnaps afternoon solar. he's lately on t.

painting left: heather wil on. through pocket door between suite bathtub ideal saver. landscape portray: faulkner. office images desk corner once created whilst stall grasp bathroom driven into place work e.

cat likes use window door. print: beth van hoesen; top dan chuba; backside painting: Kitchen. my , tours , midcentury homes. andrew and amy faulkner had spent a few effort and time on plans prolong their master bedroom and upload a bathroom their circle of relatives's 1961 home in mill valley california.

"but the native planning division did not approve our concept " says andrew a picture gner and artist. architect erika shern helped them amendment gears and keep the same footprint however reconfigure their present e a decision that in the end stored them money and time. instead of building out a california family reconfigures the floor plan make the lawn a part of the living e.